Yaşasın Cumhuriyet

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır." M. Kemal Atatürk 
Ulu Önder M. Kemal Atatürk tarafından kurulan Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95. yıldönümü okulumuzda coşkulu bir şekilde kutlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'mızla başlayan programımız Genel Müdürümüz Sayın Yahya KIRAÇ'ın konuşmasıyla devam etti, Onur'lu Gençlerimize seslenen Sayın Yahya KIRAÇ onlardan Türkiye Cumhuriyeti'nin adını başarılarla duyurmalarını istedi.
3. sınıf öğrencilerimizin şiirleri. 4. sınıflarımızın "Cumhuriyet Valsi" ve oratoryoları, anaokulu miniklerimizin şarkıları, ortaokul öğrencilerimizin şiir ve oratoryoları, jimnastik gösterileri, lise öğrencilerimizin oratoryosu ve "Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi'nin Türkçe- İngilizce sunulmasının ardından tüm öğrencilerimizin katılımıyla marşlarımız coşkuyla söylenerek programımız sonlandırıldı ve ardından Onur'lu öğrencilerimizle Cumhuriyet Pastası Kesildi. Onur ailesi olarak diyoruz ki: Emanetin Emin Ellerde Atam!